Autorul mai multor furturi, reținut de polițiștii constănțeni

Mașină de Poliție

La data de 30 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt în formă continuată, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

Astfel, la data de 5 septembrie, acesta ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Miorița, 400 de euro, aproximativ 300 de dolari, 2.500 de lei, precum și un portofel ce conținea acte de identitate și mai multe carduri bancare aparținând persoanei vătămate.

La data de 31 octombrie, bărbatul ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga, un portofel ce conținea documente personale și un card bancar aparținând persoanei vătămate.

Ulterior, prin intermediul acestuia, ar fi efectuat cinci operațiuni de plată, în valoare de aproximativ 240 de lei.

La data de 1 noiembrie, ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, 10.000 de lei și documentele vehiculului.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 1 decembrie, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*