Un individ cu o basculantă a încercat să lovească doi polițiști locali constănțeni și mașina acestora

Șoferul autoutilitarei a fost sancționat de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 16 iulie, un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat faptul ca un conducător auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din zona lacului Siutghiol. 

După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducătorului auto sa prezinte actul de identitate. Acesta a refuzat și a părăsit zona, punându-l în pericol pe polițistul local, cât și autospeciala instituției.

În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulație din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată.

S-a făcut semnal de oprire în trafic în conformitate cu prevederile art.7, lit.a din Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat și i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat măsuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei faptele arătate.

De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*