Un individ cu o basculantă a încercat să lovească doi polițiști locali constănțeni și mașina acestora

Șoferul autoutilitarei a fost sancționat de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 16 iulie, un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat faptul ca un conducător auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din zona lacului Siutghiol. 

După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducătorului auto sa prezinte actul de identitate. Acesta a refuzat și a părăsit zona, punându-l în pericol pe polițistul local, cât și autospeciala instituției.

În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulație din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată.

S-a făcut semnal de oprire în trafic în conformitate cu prevederile art.7, lit.a din Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat și i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat măsuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei faptele arătate.

De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*