FOTO VIDEO O tânără gravidă a devenit mămică la domiciliu, asistată de cadrele medicale de la ambulanță

Două femeie însărcinate au fost preluate cu şenilatele. FOTO ISU Dobrogea

O tânără gravidă din Nuntași a născut la domiciliu, asistată de cadrele medicale de pe ambulanța ce-i fusese trimisă în ajutor pentru a o transporta la spital.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din județ a fost necesară intervenția unor șenilate pentru a prelua două tinere gravide de la domiciliile lor și a fi transportate în zone în care puteau ajunge ambulanțele.

Două femeie însărcinate au fost preluate cu şenilatele. FOTO ISU Dobrogea

„Una dintre gravide a fost preluată de la Urluia și dusă la Murfatlar, iar o altă gravidă de la Nuntași la Cogealac”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Două femeie însărcinate au fost preluate cu şenilatele. FOTO ISU Dobrogea

Ulterior, o altă tânăra din Nuntași a născut la domiciliu. Ea a cerut ajutor la 112, dar până să ajungă ambulanța la domiciliul ei, intrase deja în travaliu. Ea a fost asistată de cadrele medicale de pe ambulanță, a născut un băiețel sănătos, iar apoi a fost preluată de autospecială și transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO | Două femei însărcinate au fost preluate cu şenilatele ISU Dobrogea. O alta a născut acasă, asistată de echipajul de la Ambulanță – România

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*