FOTO Accident feroviar grav la Mihai Viteazu. O femeie a fost rănită după ce mașina sa a fost strivită de tren

După impact, mașina condusă de femeia de 66 de ani a fost târâită pe calea ferată. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii de la descarcerare și echipaje medicale au intervenit la un accident feroviar în apropiere de Mihai Viteazul. Aici, un autoturism a fost lovit de tren.

Potrivit primelor informatii, în mașina lovită de tren se află o victimă de sex feminin cu politraumă, inconștientă.  La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, fiind trimis în sprijins și un echipaj SMURD.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 16.40, pe DN22, la km. 62+700 m, o femeie, în vârstă de 66 ani, a condus un auto Opel dinspre Tulcea către Constanța. La trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, fiind lovită de un tren marfar.

Victima a fost scoasă din mașină și transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*