O femeie ce se deplasa pe o trotinetă electrică nesemnalizată a fost decapitată în urma unui accident mortal în apropiere de Lumina

Autoturismul s-a răsturnat în urma accidentului. FOTO IPJ Constanța

Trotinetele electrice și cei care le conduc pe drumurile publice fără nici un fel de reglementare legală pun în pericol tot mai mult circulația rutieră, fiind în pericol în primul rând ei, dar și ceilalți participanți la trafic. O femeie care se deplasa pe o astfel de trotinetă a fost decapitată în urma unui accident rutier.

Accidentul a avut loc în dimineața de 17 august în jurul orei 3.00, când un tânăr de 27 de ani din Tulcea a condus un autoturism, pe DN 22 dinspre Sitorman către Lumina. În zona km km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 de ani. După impact, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, şi s-a răsturnat.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit femeia ce se deplasa pe trotinetă, decedată, cu capul desprins de trup. Aceasta se pare că este din localitatea Oituz.

Șoferul autoturismului a fost și el rănit ușor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*