VIDEO Razie într-o sală de jocuri din Tomis III unde se fuma marijuana. 17 dintre cei 21 de suspecți erau minori

Doi dintre suspecți s-au dovedit a fi dealeri. FOTO GJM Tomis

Jandarmii trag un semnal de alarmă după ce într-o sală de jocuri electronice au fost găsiți mai mulți minori care consumau produse halucinogene. Locația se află în Tomis III, iar în incinta ei au fost găsiți și dealerii care aveau asupra lor o parte din marfa neconsumată.

În seara de duminică 4 martie, în jurul orei 20.45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa executa o misiunea în zona Tomis III. Când au trecut pe lângă o sală de jocuri, jandarmii au simțit un miros înţepător specific substanţelor halucinogene, ce părea să provină de la sistemul de ventilație al locației.

Pentru a verifica bănuiala, oamenii legii au intrat în respectiva locaţie, și-au declinat identitatea, după care au trecut la legitimarea persoanelor din încăpere. Au fost identificate 21 de persoane din care 17 sub 18 ani. În urma controlului corporal la doi dintre aceștia – doi dintre tinerii majori, au fost găsite aproximativ 20 grame substanță vegetală, un cântar, un dispozitiv de mărunțit și mai multe pliculețe cu o substanță cu miros înțepător. Cele 20 de persoane au fost conduse la Spitalul Județean Constanța pentru a efectua testul antidrog, una dintre ele refuzând testarea.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că 9 dintre suspecți au ieșit pozitivi la marijuana, iar alți 4 și la alte substanțe interzise. Au fost întocmite actele de constatare, acestea fiind înaintate B.C.C.O. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*