Accident cu patru răniți la ieșirea din Constanța spre Ovidiu

Mașină de Poliție

Un accident rutier în care patru persoane au fost rănite a avut loc la ieșirea din Constanța spre Ovidiu.

Polițiștii rutieri au fost sesizați, vineri seara, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, către localitatea Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 22 de ani, respectiv 50 de ani.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 54 de ani, iar ulterior în alte 3 autoturisme parcate în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 3 conducători auto, precum și a pasagerului de 58 de ani din cel de-al treilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*