Septimiu Bourceanu, noul președinte interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța

Septimiu Bourceanu, noul președinte interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța

Senatorul Septimiu Bourceanu este noul președinte interimar al Organizației Municipale PNL Constanța.

Biroul Permanent Județean a decis ca senatorul Septimiu Bourceanu să asigure coordonarea Organizației Municipale până la organizarea alegerilor.

„Obiectivul nostru rămâne, evident, Constanța, dezvoltarea municipiului și creșterea calității vieții constănțenilor. Acestea sunt prioritățile mele, în calitate de coordonator, dar și ale colegilor mei din filiala municipală. În acest sens voi lucra cu toți colegii mei din organizație”, a declarat noul președinte interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța.

Septimiu Bourceanu a mai coordonat activitatea Organizației Municipale a PNL Constanța în anul 2018.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*