CSO Ovidiu strălucește la întrecerile „Campionatului Național Cupa României” la haltere

CSO Ovidiu strălucește la întrecerile „Campionatului Național Cupa României”

Prima parte a competiției de prestigiu „Campionatul Național Cupa României” la haltere s-a încheiat în seara zilei de joi, 24 august, etapele finale destinate categoriilor de vârstă junioare între 09 și 12 ani și 13 și 15 ani. Evenimentul a avut loc în orașul Arad și a adus împreună aproximativ 120 de sportivi din peste 25 de cluburi din întreaga Românie.

Printre cluburile participante, Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu a strălucit prin prestația sa, având cinci sportivi remarcabili în rândurile sale. Acești tineri cu vârste cuprinse între 09 și 12 ani au demonstrat un talent și o determinare deosebită, obținând rezultate de excepție.

Dintre acești sportivi, Dulce Nicoleta și Tingan George au strălucit în mod deosebit, îmbrăcând tricoul de campion al României. Ambii au reușit să obțină prima poziție în categoriile lor de greutate, respectiv 36 kg și 40 kg. Performanțele lor au fost cu adevărat impresionante, reușind să cucerească câte trei medalii de aur fiecare.

De asemenea, Lemnaru Andreea, în categoria de greutate 28 kg, a urcat pe treapta a doua a podiumului, obținând medalia de argint și titlul de vicecampioană. Rezultatul său reprezintă o mărturie a efortului său și a dedicării în această competiție de înalt nivel.

CSO Ovidiu strălucește la întrecerile „Campionatului Național Cupa României”

Un alt nume ce merită atenția este Otetaru Victor, care, la prima sa participare la un campionat național, a reușit să obțină locul 3 în categoria de greutate 32 kg. Performanța sa a fost recompensată cu trei medalii de bronz, ceea ce subliniază talentul și determinarea acestui tânăr sportiv.

Chiar și la o vârstă fragedă de opt ani, Manole Eduard a demonstrat că are potențial deosebit. Cu o prestație notabilă, el s-a clasat pe locul patru în competiție, având o performanță similară cu cea a colegului său, Victoras.

CSO Ovidiu strălucește la întrecerile „Campionatului Național Cupa României”

Aceste realizări impresionante au adus în total șase medalii de aur, trei medalii de argint și trei medalii de bronz pentru Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu. Rezultatele lor reflectă efortul susținut și pregătirea intensă pe care sportivii au depus-o în pregătirea pentru această competiție de anvergură.

Competiția nu se încheie aici, ci va continua începând cu data de 25 august 2023, sub egida prestigioasei Cupe a Aradului. Această etapă va atrage și trei cluburi din țări vecine, Ungaria, Serbia și Slovenia, aducând un nivel suplimentar de competiție și internaționalizare la eveniment.

Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu și-a demonstrat cu mândrie puterea și determinarea prin aceste performanțe remarcabile. Aducând acasă numeroase medalii și realizări, acești tineri sportivi sunt cu siguranță o sursă de inspirație pentru viitoarea generație de sportivi din România. Efortul, dedicarea și spiritul lor competitiv sunt demne de laudă și merită să fie recunoscute la cel mai înalt nivel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*