Accident cu patru răniți între Dorobanțu și Nicolae Bălcescu. O mașină condusă de un șofer băut s-a răsturnat

Accident cu patru răniți între Dorobanțu și Nicolae Bălcescu

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineața între localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu, după ce o mașină condusă de un șofer băut s-a răsturnat.

Un bărbat de 47 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 2 A, dinspre Dorobanțu către Nicolae Bălcescu și ajungând la km 174 + 300 m, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, a unei femei de 46 de ani, pasageră dreapta față, a unei femei de 49 de ani, pasager stânga spate și a unui copil de 12 ani, pasager dreapta spate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*