FOTO Bărbat prins sub un container de 2 tone la ferma 6 Martie de la intrarea în Valu lui Traian

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

Un accident grav s-a produs în incinta Fermei 6 Martie de la intrarea în Valu lui Traian. Potrivit apelului 112, un container ar fi căzut peste un muncitor.

La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea: Descarcerarea grea, o autospeciala de stingere și un SMURD de tip C.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, intervenția s-a finalizat după aproximativ 40 de minute. Pompierii au intervenit cu accesoriile din dotare pentru extragerea persoanei de sub paleții de foi de sticlă.

Criminaliștii din cadrul IPJ Constanța și inspectorii ITM Constanța au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*