Pieton ucis într-un accident rutier petrecut în apropiere de Mihail Kogălniceanu

Pieton ucis într-un accident rutier petrecut între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 54 de ani a murit în seara zilei de miercuri, 4 august, după ce a fost acroșat de un autoturism pe DN 2A, în apropiere de Mihail Kogălniceanu.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*