A violat o minoră de 13 ani și fata a rămas însărcinată

Un bărbat de 24 de ani este acuzat că a violat o minoră de 13 ani, iar fata a rămas însărcinată.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia –Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 24 de  ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că în cursul lunii februarie a.c., bărbatul ar fi întreținut cel puțin un raport sexual consimțit cu o minoră de 13 ani, aceasta având în prezent o sarcină de opt săptămâni” – IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*