Razie a polițiștilor, atât în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ

Razie a polițiștilor, atât în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au desfășurat sâmbătă, 11 martie, o razie în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunile s-au desfășurat în principal în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ.

Potrivit IPJ Constanța, cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 700 de persoane, au fost verificate peste 400 de vehicule și 120 de locații publice.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 93 la Legea 61/1991, 269 la O.U.G. 195/2002, 13 1a H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Exemple:

  • În jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dacia din comuna Cumpăna având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.
  • În jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Ionescu de la Brad având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și cannabis. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*