Un șofer băut, care lovise o mașină parcată și încerca să fugă, a fost prins de un ofițer de jandarmi aflat în timpul liber

Locotenent colonel Răzvan Ivan, jandarm la datorie și în timpul liber. FOTO IJJ Constanța

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța a prins seara trecută un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ doi ani.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, joi seară, în jurul orei 20.00, purtătorul de cuvânt al instituției, locotenent colonel Răzvan Ivan, a observat, în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

„Ghinionul lui a fost ofițerul de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu, acuzând omul legii că din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*