Alcoolemie record pentru un șofer din Pecineaga. El va petrece după gratii următoarele 30 de zile

Polițiștii au descoperit o alcoolemie record pentru un șofer din Pecineaga, care va petrece după gratii următoarele 30 de zile.

La data de 11.02.2024, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de inculpatul: B.C., din localitatea Pecineaga, jud. Constanța, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 335 alin.2 C.pen., cu aplic.art.4i alin.1 C.pen., art.336 alin.1 C.pen., cu aplic.art.41 alin.1 C.pen. și art.334 alin.4 din C.pen., cu aplic. art.41 alin.1 C.pen., toate cu aplic. art.38 alin.2 din Codul penal.

“Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că, în noaptea de 10/11.02.2024, în jurul orei 00:15, B.C. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul AUDI A4, care nu avea montate plăcuțele cu nr. de înmatriculare și avea un mers sinuos, în urma verificărilor constatându-se că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma testării rezultând o îmbibație alcoolică de 3.47 g/l alcool pur în sânge” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanța de judecată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*