Șofer urmărit de polițiștii Secției Rurale Topraisar după ce a refuzat să oprească la semnal

Un șofer care circula haotic a fost urmărit de polițiștii Secției Rurale Topraisar după ce a refuzat să oprească la semnal.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul  Secției 9 Poliție Rurală Topraisar – Postul de Poliție Independența, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care circula haotic pe D.J. 392, la ieșirea din satul Plopeni.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, vehiculul fiind interceptat la intersecția cu D.C. 16.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat, de 47 de ani, care, la solicitarea polițiștilor, a refuzat să se legitimeze și să prezinte documentele vehiculului, devenind recalcitrant.

Astfel, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde s-a procedat la identificarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*