61 de localități din Constanța nu au energie electrică

lumină, curent, energie electrică
Intervenții ale electricienilor de la Rețele Electrice Dobrogea. FOTO Rețele Electrice Dobrogea

Echipele de tehnicieni ale societății Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor precum și cele mobilizate de la regiunile Muntenia și Banat au lucrat în timpul nopții și continuă să intervină în dimineața zilei de 27 noiembrie pentru a remedia incidentele produse condițiile meteorologice severe de la sfârșitul săptămânii, cod roșu de viscol, cu viteze ale vântului de peste 100 km/h, precum și căderi masive de zăpadă.

Până la ora 10, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru încă peste 20.000 de clienți, iar echipele din teren intervin pentru remedierea defectelor care afectează circa 130.000 clienți din 162 de localități, din care 61 de localități în județul Constanța, 46 în Tulcea, 34 în Călărași și 21 în Ialomița.

În zonele unde situația rețelei a permis din punct de vedere al condițiilor de siguranță au fost montate grupuri electrogene de mare capacitate, pe camion – câte unul în localitățile Negru Vodă, Ovidiu și Medgidia din județul Constanța, 2 în localitatea Fetești din județul Ialomița și alte 4 pentru alimentarea pompelor de apă în județul Constanța. Sunt pregătite pentru a fi montate, acolo unde situația o permite, alte grupuri electrogene ale societății precum și unele  puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*