Avarie RAJA pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Locuitorii din zonă au rămas fără apă potabilă la robinete

RAJA va opri apa pentru realizarea unei lucrări.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, vineri, 28 mai, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șoseaua Mangaliei – Școlii – bulevardul 1 Mai – Caraiman – Șoseaua Mangaliei cu străzile adiacente, dar și Portul Constanța.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Lucrările pentru remedierea avariei RAJA de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța se prelungesc până la ora 22.00 – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*