233 de vitezomani depistați de polițiștii constănțeni într-o singură zi

politie, radar, filtru
Un filtru al poliției a fost instalat pe șosea. FOTO Catalin Schipor

Campania Poliției pe șosele arată nivelul șoferilor inconștienți care circulă cu viteză. Într-o singură zi, în județul Constanța, peste 200 de șoferi au fost depistați pe drumuri publice conducând cu viteza peste limita maximă admisă.

La data de 18 aprilie, lucrătorii Serviciului Rutier, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Constanța și Biroului Rutier Mangalia, au acționat pe linia nerespectării regimului legal de viteza. Echipajele numeroase de poliție scoase în teren au arătat care este valoarea adevărată a inconștienței pe șoselele din județul Constanța. Într-o singură zi, cu câteva echipaje de poliție cu aparate radar sunt depistați în medie, aproximativ 60 de vitezomani. Concentrarea pe acest segment de abatere a arătat însă care este cu adevărat pasiunea șoferilor pentru viteză.

Polițiștii constănțeni, în data de 18 aprilie au aplicat în total 300 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 233 au fost pentru cei care au depășit viteza maximă admisă. De asemenea au mai fost reținute patru permise de conducere și opt certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*