FOTO Un autoturism a rupt bara de protecție de pe Autostrada A2 și s-a răsturnat după ce șoferul ar fi adormit la volan

Mașina s-a răsturnat în afara Autostrăzii. FOTO ISU Dobrogea

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe Autostrada A2 după ce, șoferul ar fi adormit la volan. Mașina a rupt parapetul și s-a răsturnat în șanț.

Oboseala și-a spus cuvântul în cazul unui bărbat care se pare că ar fi adormit la volanul mașinii, în timp ce se deplasa pe Autostrada A2, dinspre București spre Constanța. Accidentul s-a produs în jurul orei 8.40, la kilometrul 179 al autostrăzii, între Cernavodă și Medgidia. Autoturismul scăpat de sub control a rupt parapetul lateral și s-a răsturnat, oprindu-se în șanțul de colectare al apelor pluviale.

Echipaje ale pompierilor de la Descarcerare, SMURD și poliție au ajuns la fața locului și au reușit să extragă șoferul și pasagera de pe locul din dreapta față, amândoi scăpând cu răni ușoare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*