1800 de reprezentanţi ai MAI vor asigura măsurile de siguranţă la festivalul Neversea

Jandarmii, prezenți la Festivalul #Neversea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Zilnic, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanţa și Bacău, 100 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Poliție Rutieră, Ordine Publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale), sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, IGI Constanţa şi Poliţia Locală vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.

Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele (dimensiunea maximă 21cm x 29cm) .

Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substante halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.

Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, în interior vor fi instalate corturi de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii MAI vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine. Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt rugați să acorde o atenţie sporită acestora.

Polițiștii rutieri vă recomandă să folosiți mijloacele de transport în comun, iar dacă vă deplasați cu autoturismele, să nu opriți neregulamentar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*