Două cluburi din stațiunea Mamaia, amendate cu 30.000 de lei pentru nerespectarea distanțării fizice

Polițiștii au continuat verificările pe litoral.

Două cluburi din stațiunea Mamaia – Loft și Breeze, au fost amendate noaptea trecută, cu 30.000 de lei în total, pentru că în incinta acestora nu a fost respectată distanțarea fizică.

Peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

Cu ocazia controalelor au fost verificate 95 de societăți comerciale și au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 57.000 de lei, dintre care 14 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 11 pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, 28 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 54 la O.U.G. 195/2002.

„De asemenea, în stațiunea Mamaia, polițiștii au identificat două societăți comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu au asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică cu și între clienți, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit acestora, scopul controalelor este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*