FOTO VIDEO 13 persoane, evacuate în urma unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc din Constanţa

Incendiu izbucnit la subsolul unui bloc din Constanţa. FOTO ISU Dobrogea

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitaţi să intervină în seara zilei de miercuri, 5 ianuarie, pe strada Granatului din Constanța, după ce pe casa scării unui bloc fuseseră semnalate mari degajări de fum.

Potrivit ISU „Dobrogea”, la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD, iar în ajutor a sosit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Judeţean Constanţa.

Pompierii au constatat că în blocul respectiv este foarte mult fum, iar 13 persoane, printre care şi trei copii, au fost evacuate. Șase dintre acestea, cinci adulți și un copil, au fost coborâte cu autoscara. Nicio persoană nu a fost rănită și a avut nevoie să fie transportată la spital.

Incendiul se manifesta la boxele amenajate la subsolul blocului, iar pompierii au reuşit în scurt timp să stingă focul. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*