FOTO VIDEO Salvare din nămeți. Un paznic a fost recuperat de polițiști după ce a petrecut mai mult timp pe câmp

Paznicul salvat de polițiști. FOTO IPJ Constanța
Paznicul salvat de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din nord vestul județului Constanța susține că a stat în nămeți timp de 3 zile. Omul este paznic la un grup de eoliene de lângă localitatea Horia. El a fost recuperat de polițiști cu ajutorul unei șenilate.

Povestea omului este cu multe semne de întrebare. El susține că a intrat în serviciu duminică, 17 ianuarie, dimineața.

“Am intrat în serviciu duminică dimineață la ora 7. Datorită viscolului am rămas fără energie electrică, fără căldură și mâncare am avut până ieri. Azi a venit Poliția Română să mă salveze”, spune victima.

Autoritățile locale au o cu totul altă variantă: bărbatul ar fi refuzat seara trecută să fie recuperat cu șenilata trimisă de primărie și a rămas în post.

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Vrajeli de doi lei, stie tot satul, Horia ! Baiatul asta putea ajunge foarte usor acasa doar ca nu a vrut sa-si abandoneze masina :))) ha ha ha un lache de doi lei..unde mai pui ca minte, a intrat in servici luni dimineata iar vecinul meu trebuai sa il schimbe a doua zi. E incredibil omul asta :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*