11 persoane duse la audieri, în urma acțiunii polițiștilor ce a vizat un grup infracțional organizat ce acționa în Portul Constanța

În urma celor 13 percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au fost ridicate 11 telefoane mobile, un laptop, 5.260 de euro, 2.450 de dolari, aproximativ 39.000 de lei, precum și alte bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie. 11 persoane au fost conduse la audieri.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au destructurat miercuri, 29 iunie, un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Au fost puse astfel în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 10 în județul Constanța, două în județul Ialomița și una în județul Brăila.

Din cercetări, a reieșit că, în anul 2021, mai multe persoane – angajați ai unei societăți comerciale din portul Constanța, transportatori și administratori de societăți comerciale din domeniul comerțului cu cereale – ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăți comerciale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*