Două spectacole ale Teatrului de Stat Constanța, în ultimele zile din aprilie: „Universuri paralele” și „Desculț în parc”

Spectacolul „Universuri paralele”, la Teatrul de Stat Constanța

În ultimele două zile ale lunii aprilie, Teatrul de Stat Constanța a programat două spectacole care pot satisface toate gusturile și dispozițiile spectatorilor. Cele două reprezentații vor avea loc la noua Sală Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A (vizavi de Parcul Arheologic și de clădirea TSC, aflată acum în renovare).

Astfel, vineri, 29 aprilie, de la ora 19.00, aveți ocazia să vizionați una dintre cele mai recente producții a Teatrului de Stat Constanța – spectacolul „Universuri paralele” de David Lindsay-Abaire, traducerea Adina Oniciuc, în regia lui Radu Iacoban. În distribuție: Mihaela Velicu, Lucian Iftime, Cătălina Mihai/ Ecaterina Lupu, Lana Moscaliuc și Theodor Șoptelea / Cătălin Bucur. Scenografia este semnată de Tudor Prodan, iar muzica originală, de Aida Šošić.

Scenă din piesa “Desculț în parc”. FOTO Teatrul de Stat Constanța

Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19.00, tot la Sala Studio, comedia romantică „Desculț în parc” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.

O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, între orele 11.00 – 19.00, dar și online, pe platforma MyStage: http://bit.ly/2lr2cFz

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*