O persoană a fost rănită în urma unui accident în lanț pe strada Caraiman din municipiul Constanța

Accident ruier în lanț. FOTO CTnews.ro

Neatenția și ne păstrarea distanței regulamentare în trafic au dus la producerea unui accident rutier în lanț în municipiul Constanța. A fost înregistrată și o victimă, dar din fericire nu a fost rănită grav.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.30, când, un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism, pe strada Caraiman din Constanța, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul 1 Mai. După a doua trecere de cale ferată, din cauza ne păstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, în aceeași direcție de mers şi care a fost proiectat către înainte într-un autoturism, condus de o femeie, de 30 de ani, care de asemenea a fost proiectată într-un autoturism, condus de un bărbat, de 31 de ani, în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala uşoară a unui barbat, de 43 de ani, pasager în al doilea auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*