1.500 de euro pierduți pe o stradă din Năvodari, înapoiați păgubitei de jandarmul care i-a găsit

Plt. maj. Daniel Târsână a înapoiat păgubitei cei 1.5000 de euro pierduți. FOTO GMJ Constanța

Un jandarm din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța va fi propus pentru emblema de onoare a MAI după ce a găsit 1.500 de euro pe o stradă din Năvodari și i-a predat, după investigații, celei ce-i pierduse.

Potrivit reprezentanților instituției, în după-amiaza zilei de 06 iulie, plt. maj. Daniel Târsână s-a dus la grădiniță să-l ia acasă pe băiețelul său de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia a găsit 1.500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara urmând să intre de serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani.

A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat, într-un colț, un număr de telefon. A sunat, la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă.

„Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulțumit lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături”, au precizat reprezentanții GMJ „Tomis” Constanța.

Potrivit acestora, plt. maj. Daniel Târsână va fi propus noastră pentru emblema de onoare a MAI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*