#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Ce-și doresc femeile?” , de la Casa de Cultură din Constanța

Afișul spectacolului "Ce-și doresc femeile"

O comedie dulce-amară despre viață și relații, scrisă și regizată de Octavian Strunilă, poate fi urmărită luna viitoare la Constanța. Piesa de teatru “Ce-și doresc femeile?” este programată în data de 14 iunie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 29 mai.  Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

„Ce-și doresc femeile?”

„Un spectacol despre ce ne închipuim noi bărbații că își doresc femeile, despre ce își doresc femeile cu adevărat și despre ce putem noi, bărbații, să ghicim că își doresc femeile. O comedie cu dulce amar despre viață, despre relații și despre cum ne putem salva noi… pe noi înșine… de noi înșine. În cele din urmă, o utopie urbană 2023” – Octavian Strunilă.

Distribuție:

Octavian Strunilă

Leonid Doni

Dana Dembinski

Adrian Ștefan

Marcela Roibu

Text și regie: Octavian Strunilă

O producție Teatrul Metronom București

Manager: Ticu Moroșanu

Vârsta minimă de acces la spectacol este de 12 ani!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*