Acțiune de amploare a polițiștilor locali pe raza municipiului Constanța

Acțiune de amploare a polițiștilor locali pe raza municipiului Constanța. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat joi, 09 iunie, o acțiune privind menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au fost verificate, în scopul asigurării unui climat civilizat mai multe zone de interes public din cartierele Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitorilor, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6 și Abator. Au fost legitimate 162 de persoane și aplicate 148 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.440 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public sau depozitarea de bunuri pe domeniul public.

De asemenea, polițiștii locali împreună cu angajați CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 27 de persoane care nu dețineau un titlu de călătorie valabil.

Direcția Generală Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*