Zona centrală a Constanței lăsată fără apă caldă și căldură în urma unei avarii a Enel ce a afectat un punct termic al RADET

E- Distribuție Dobrogea a comunicat în data de 16 februarie că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie electrică punctul termic nr. 9.

În lipsă curentului electric s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul Str. General Manu, Răscoala 1907, Bd. Ferdinand și zona Piața Unirii.
Până la remedierea avariei de către E- Distribuție Dobrogea nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare va rugăm să apelați la numărul de telefon 0241.929 de la Dispecerat Enel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*