RAJA distribuie apă potabilă cu presiuni scăzute în mai multe cartiere din Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA a fost nevoită să reducă presiunea apei potabile în cursul zilei de 3 februarie, ca urmare a unor avarii survenite la conductele de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la sursele Cișmea 1B și Cișmea 1C, care asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța.

În aceste condiții, până în jurul orei 20.00, vor avea apă cu presiuni scăzute la robinete consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor alimentate de Stația de Tratare și  Pompare Palas, din zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km anunt, anunturi, raja, constanta, 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I și Inel II și Coiciu.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea acestor intervenţii şi reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi într-un timp cât mai scurt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu este o noutate.I Medeea apa potabila nu depășește 0,5-0,6 bari nici când nu sunt avarii.Tipic românesc.Economie la buget și nouă ni se opresc centralele pe timp de iarna din lipsa presiune.Nu am cuvinte sa ii jicnesc.Noi plătim la zi și ei se comporta că niște repari.Mizerabili!!!Instalații vechi,investiții 0 știu să facă doar încasări.Rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*