RAJA distribuie apă potabilă cu presiuni scăzute în mai multe cartiere din Constanța

Se oprește apa!
Apa potabilă este furnizată cu presiune redusă

RAJA SA a fost nevoită să reducă presiunea apei potabile în cursul zilei de 3 februarie, ca urmare a unor avarii survenite la conductele de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, de la sursele Cișmea 1B și Cișmea 1C, care asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța.

În aceste condiții, până în jurul orei 20.00, vor avea apă cu presiuni scăzute la robinete consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor alimentate de Stația de Tratare și  Pompare Palas, din zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km anunt, anunturi, raja, constanta, 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I și Inel II și Coiciu.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea acestor intervenţii şi reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi într-un timp cât mai scurt.

2 Comments

  1. Nu este o noutate.I Medeea apa potabila nu depășește 0,5-0,6 bari nici când nu sunt avarii.Tipic românesc.Economie la buget și nouă ni se opresc centralele pe timp de iarna din lipsa presiune.Nu am cuvinte sa ii jicnesc.Noi plătim la zi și ei se comporta că niște repari.Mizerabili!!!Instalații vechi,investiții 0 știu să facă doar încasări.Rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*