Zonă Belona și cea dintre Eforie Nord și Sud nu au apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

În noaptea de joi spre vineri s-a înregistrat o avarie la conductă principală de apa, cu diametrul de 560 mm, situată pe DN 39, între Eforie Nord și Sud.

Echipele RAJA Constanța au intervenit cu promptitudine și, încă de la oră 4,00, au încercat să remedieze avaria cu conductă sub presiune, dar din cauza debitului mare de apa nu s-a reușit. Drept urmare în cursul zilei de 1 septembrie între orele 7,30-13,30, se va sista furnizarea de apa, fiind afectați abonații din zonă Belona, precum și cei situați între Eforie Nord și Sud.

Reprezentanții RAJA își cere scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*