Ghișeele SPIT sunt închise pe 1, 2 și 5 iunie

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că joi, 1 iunie, vineri, 2 iunie și luni, 5 iunie 2017 activitatea instituției este suspendată.

Măsurile menționate respectă prevederile art. 139 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare, pentru zilele de 1 iunie, prima și a doua zi de Rusalii și ale Hotărârii Guvernului nr. 333/2017, pentru ziua de 2 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*