Ziua Porților deschise la Penitenciarul Poarta Albă. Doar pentru vizitatori. Deținuții rămân acolo

Secția exterioară de la Valu lui Traian a penitenciarului Poarta Albă
Secția exterioară de la Valu lui Traian a penitenciarului Poarta Albă

În fiecare an, în data de 29 iunie, odată cu sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, sărbătorim și Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România. Cu această ocazie, Penitenciarul Poarta Albă organizează ”Ziua porților deschise”, precum și alte manifestări menite să omagieze lucrătorii din sistemul administrației penitenciare. Această zi de sărbătoare constituie un bun prilej pentru promovarea tradițiilor organizaționale ale instituțiilor penitenciare, precum și pentru îmbunătățirea percepției opiniei publice cu privire la rolul lucrătorilor de penitenciar în societate.

“Cu ocazia organizării evenimentului ”Ziua porților deschise”, avem plăcerea să invităm toate persoanele interesate, respectiv membri de familie sau aparținători ai persoanelor private de libertate, ONG-uri, instituții partenere și reprezentanți ai societății civile, în data de 27 iunie 2016, între orele 9.00 – 10.30, pentru a lua parte la un tur de prezentare a Secției exterioare Valu lui Traian și de informare asupra activităților pe care le desfășurăm cu persoanele private de libertate”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Pentru participarea la eveniment, cei interesați trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*