FOTO Angajații Polaris desfășoară acțiuni de igienizare în zona scărilor de acces spre plajele din municipiul Constanța

Angajații Polaris au curățat căile de acces spre plajă. FOTO Primăria Constanța

Angajații Serviciului Igienă Publică din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu cei ai societății de salubrizare Polaris, desfășoară permanent acțiuni de igienizare a aleilor din parcuri, a promenadelor și a străzilor.

În cursul zilei de vineri 21 iunie, mai multe echipe ale Polaris au salubrizat scările de acces către plajele din municipiul Constanța. A fost curățată zona de deșeuri, a fost cosită iarba de pe margine, vor fi toaletați arbuștii crescuți în exces, măturate și cărate resturile vegetale.

În zilele următoare, angajații Polaris vor curăța și zona de taluz. În paralel, alte echipe ale societății de salubrizare și ale Serviciului Gestionare Spații Verzi cosesc și curăță spațiul verde pe bulevardul Aurel Vlaicu, în parcul Tomis II, în cartierul Tomis I sau pe malul lacului Siutghiol. Igienizarea parcurilor din municipiul Constanţa, dar și alte acțiuni de îngrijire a spațiilor verzi au loc permanent în toate zonele din oraș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*