Ziua Porţilor Deschise la Centrul 39 Scafandri. Instituția aniversează 50 ani de existență

Pregătiri la Centrul de Scafandri Constanța
Pregătiri la Centrul de Scafandri Constanța

Sub egida “1967-2017: 50 de ani de experienţă acumulată în domeniul scafandreriei”, Centrul 39 Scafandri – Constanța, instituţie unică de formare profesională a scafandrilor în România, își deschide porțile miercuri, 29 martie, între orele 09.00-13.00, pentru a fi vizitat de elevii din școlile și liceele din Constanța în cadrul programului educațional național “Școala altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

În urma majorităţii solicitărilor venite din partea școlilor constănțene pentru această perioadă, conducerea a decis organizarea evenimentului în acest an, la data de 29 martie.

Ca de fiecare dată, şi în acest an, doritorii vor putea parcurge traseul de vizită pregătit, pentru a se familiariza cu tehnica și echipamentele folosite de scafandrii militari în misiunile specifice pe teritoriul național și în cadrul teatrului de operații, expuse în cadrul expoziției și vor afla care sunt secretele în această frumoasă meserie. De asemenea, vor fi prezentate sălile de cursuri și laboratoarele, unde viitorii scafandri se pregătesc și se formează.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*