Ziua Eroilor va fi sărbătorită și la Cumpăna. Consilierii locali vor depune coroane de flori la cele trei monumente ale eroilor din localitate

Momente solemne la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Conform tradiției, de Ziua Înălțării Domnului, se comemorează şi Ziua Eroilor astfel că joi, 28 mai, reprezentanți ai Consiliului Local Cumpăna, Liceului Nicolae Dumitrescu și ale celor două grădinițe vor depune coroane de flori la cele trei monumente ale eroilor din localitate.

În această zi, a ridicării la ceruri a Mântuitorului, credincioșii se roagă în taină ca eroii să vegheze la destinele României.

Depunerile de coroane vor fi făcute după următorul program:

  • ora 10.30  monumentul „Centenar 2018” (la intrarea în comună)
  • ora 11.00 monumentul eroilor (situat în fața Căminului Cultural)
  • ora 11.45 monumentul de lângă biserica „Sf. Maria”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*