Zilele următoare, autobuzele RATC din Constanța vor circula cu frecvență redusă

Autobuz RATC în stație. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță că, în perioada 3 – 5 ianuarie, autobuzele vor circula în intervalul orar 05:15 – 23:00, cu frecvența dintr-o zi obișnuită de weekend. Același program îl vor avea și la sfârșitul săptămânii, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare să se revină la programul normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*