Avarie RAJA pe strada B.P. Haşdeu din municipiul Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada B.P. Haşdeu, municipiul Constanţa, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 25 iulie, în intervalul orar 12,30 – 14,30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflaţi în peirmetrul delimitat de străzile: Soveja – Lăpuşneanu – Semănătorului – Soveja, precum şi cei arondaţi punctelor termice 54 – 56.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*