Trafic îngreunat pe strada Pasajului și pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța în urma unor avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unor avarii survenite în cursul zilei de 25 iulie pe strada Pasajului la conducta cu diametrul de 1000 mm, respectiv la intersecția bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Tomis, la conducta cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto.

Circulația rutieră se desfășoară astfel în zonele afectate:

  • Strada Pasajului, o bandă de circulație cu sensul de mers dinspre bd. Aurel Vlaicu către bd. I.C. Brătianu, zona Peco Mol, în intervalul orar 09,00 – 13,00.
  • bd. Aurel Vlaicu, banda intermediară dreapta de circulație cu sensul de mers către Palazu Mare, în intervalul orar 09,00 – 12,00.

Pentru executarea lucrărilor, zonele menționate au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conductele sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*