Zilele Orașului Ovidiu: patru zile de evenimente culturale, sportive și artistice

Zilele orașului Ovidiu. FOTO CTnews

Primăria Ovidiu invită locuitorii și turiștii să se bucure de o serie de evenimente spectaculoase în perioada 27 – 30 iulie, cu ocazia sărbătoririi zilelor orașului.

Evenimente culturale și artistice:

  • Joi, 27 iulie, începând cu ora 18.00, la Parc Faleză, pe scena plutitoare, va avea loc un spectacol de divertisment oferit de Centrul Cultural „Elena Roizen”.
  • Vineri, 28 iulie, tot la Parc Faleză, de la ora 18.00, se va desfășura Festivalul cântecului popular „Elena Roizen” – ediția a XIV-a, unde publicul va putea savura recitalurile extraordinare ale artiștilor de renume, Maria Dragomiroiu și Constantin Enceanu.
  • Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 19.00, Parc Faleză va găzdui un concert memorabil susținut de Horia Brenciu & HB Orchestra, alături de Grasu XXL și Andrei Bănuță.
  • Duminică, 30 iulie, de la ora 19.00, spectacolul continuă cu un eveniment grandios în Parc Faleză, unde trupa „Lupii lui Calancea” și Surorile Osoianu vor încânta publicul alături de YNY Sebi, Johny Romano și Spike. De asemenea, încheierea va fi marcată de un spectaculos show de lasere și artificii.

Festival Gastronomic:

Pe toată durata evenimentelor, în perimetrul Parcului Faleză, zona plajă, va avea loc un Festival Gastronomic, între 24 și 30 iulie, unde vizitatorii vor putea savura delicioase preparate culinare.

Competiții sportive:

Iubitorii sportului vor avea parte de acțiune și adrenalină, în cadrul Cupei Orașului la Fotbal, care va avea loc în etape: în satul Poiana pe 15 iulie, în satul Culmea pe 22 iulie și în Ovidiu între 21 și 30 iulie.

În ziua de 29 iulie, începând cu ora 08.00, la Parc Faleză, se va desfășura Cupa la Caiac, o competiție ce promite să fie plină de aventură și distracție.

Pentru cei mici, Jocurile Copilăriei vor avea loc zilnic între 24 și 28 iulie, începând cu ora 18.00, în Parcul Faleză.

Iubitorii de lupte tradiționale tătărești sunt invitați la evenimentul „Kures”, care va avea loc pe stadionul din Ovidiu, pe data de 29 iulie, de la ora 17.00.

Și pentru a adăuga mai multă distracție, pe data de 27 iulie, de la ora 16.00, va avea loc o petrecere cu spumă în aer liber, acompaniată de muzica antrenantă a unui DJ, în Parcul Faleză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*