Zilele orașului Ovidiu: muzică și sport la sfârșit de săptămână

Afiș Zilele orașului Ovidiu
Afiș Zilele orașului Ovidiu

În perioada 10 – 12 iunie 2016 în orașul Ovidiu are loc Festivalul Cântecului Popular „ Elena Roizen”, ediția a IX-a și Zilele Orașului Ovidiu, ediția a VIII-a.

Organizatorii evenimentelor, Primăria orașului Ovidiu, Consiliul Local Ovidiu și Centrul Cultural „Elena Roizen” au pregătit spectacole și activități pentru toate categoriile de vârstă, respectiv spectacole pentru copii și cu copii, activități sportive diversificate, formații, interpreți și trupe de renume de toate genurile muzicale.

Vineri, evenimentele încep la ora 10:00 unde la stadionul din Ovidiu se va desfasura prima editie Cupa ,,Ion Podaru’’ la rugby iar de la ora 18.00 cu formații ale minorităților din orașul Ovidiu, continuând apoi cu Matteo, Gabriel Cotabiță, Nicole Cherry & Band și formația rock „Dinfier:.

Sâmbătă, începând cu ora 10 are loc Editia a III-a Cros Oras Ovidiu si au loc diferite spectacole pentru copii, iar de la ora 18.00 începe Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen” . După ora 20.30 pe scenă vor urca Puya și Vescan. Seara se va încheia cu recitalul trupei Iris.

Duminică, începând cu ora 10.00 vor continua activitățile și spectacolele pentru copii. La ora 18.00 are loc Gala Festivalului  Cantecului Popular „Elena Roizen”, editia a IX-a, 2016..

Urmează apoi Tomoni Cristian – laureatul Festivalului Elena Roizen 2015, interpretele de muzică populară Ștefania Rareș, Elena Chirică și Elena Ionescu Cojocaru. Nicolae Furdui Iancu și formația Crai Nou vor încheia acest recital folcloric, urmând apoi pe scenă trupa Chimie și invitații, iar finalul evenimentelor aparține Deliei.

Afiș Zilele orașului Ovidiu
Afiș Zilele orașului Ovidiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*