RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța și în orașul Ovidiu

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța și în orașul Ovidiu pentru realizarea unor lucrări de înlocuire conducte.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unor conducte și vane de legătură, din incinta Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, din noaptea de marți, 6 octombrie 2020, ora 22.00, până miercuri , 7 octombrie 2020, ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

Centru, Piața Ovidiu – Peninsulă, Universitate, Piața Chiliei, precum și cei din cartierele Tomis I, Tomis II, Stadion Gheorghe Hagi, Tăbăcarie, Delfinariu;

Zona Comercială Nord: Dedeman, Carrefour și Selgros;

cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal, Maurer Residence, Magenta, Green Ville, Sigma Residence;

Orașul Ovidiu.

De asemenea, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din cartierele Faleză Nord și Balada (Casa de Cultură).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*