Halterofilii juniori de la CSO Ovidiu reprezintă Județul Constanța la Campionatul Național de la Arad

Competiie de haltere, la Arad. FOTO FRH
Competiie de haltere, la Arad. FOTO FRH

Zile fierbinți, de competiție, pentru juniorii halterofili de la Ovidiu. Micii sportivi de la Clubul Sportiv din oraș participă, la final de august și început de septembrie la cea mai importantă competiție națională.

Aradul găzduiește, între 30 august și 2 septembrie, Campionatul Național de juniori II (13-15 ani) și Campionatul Național de Juniori III (9-12 ani). Federația Română de Haltere, alături de 2 cluburi sportive locale sunt organizatorii acestui eveniment de anvergură.

Elevii antrenați de Eduard Simineanu au deja un palmares bogat. Medaliile obșinute de sportivii de toate vârstele au confirmat, în ultimii ani, capacitatea antrenorului, dar și faptul că la Ovidiu cresc campioni. Tocmai de aceea, Primăria Ovidiu a susținut de fiecare dată activitatea clubului.

La Arad, competiția se anunță a fi una cu greutate.

“După sesiunile anti-doping, organizate cu sprijinul ANAD, în perioada 28-30 august, din 31 august, sub coordonarea lui Gheorghe Biriș, președintele Asociației Club Sportiv Amefa Arad și vicepreședintele FRH, cu sprijinul lui Adrian Jigău de la CSM Arad și Adrian Crișan de la CSS Gloria Rad, coorganizatori, complexul sportiv ACS Amefa găzduiește Campionaele Naționale de Juniori”, au transmis reprezentanții Federației.

Săptămâna se va încheia cu un concurs internațional neoficial la care sunt așteptați atât sportivi din România, cât și din țările vecine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*