Zilele Orașului Năvodari: tradiție și talente strălucesc la sfârșitul acestei săptămâni în Parcul Central

Năvodari

Orașul Năvodari se pregătește să intre în atmosfera sărbătorii de neuitat, prin evenimentul anual „Zilele Orașului Năvodari”, ce vor avea loc în perioada 28 – 30 iulie.

Primăria orașului, în colaborare cu Consiliul Local Năvodari, Casa de Cultură „Pontus Euxinus” și unitățile de învățământ locale, precum Școala Gimnazială „George Enescu”, Școala Gimnazială „Grigore Moisil” și Liceul „Lazăr Edeleanu”, pregătesc trei zile pline de bucurie și distracție în Parcul Central.

Evenimentul va debuta vineri, 28 iulie, la ora 19.00, cu impresionante demonstrații sportive susținute de Clubul Sportiv Năvodari.

Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 18.00, vor avea loc numeroase momente artistice, inclusiv prestații ale elevilor Școlii de Muzică „Elis Ayla” și ale elevilor de la Clubul Copiilor Năvodari (teatru și dans). De asemenea, în această seară, vor susține recitaluri artiști precum Eliza Constantin, Sara Calapod, Boroslache Bianca Stefania, Boroslache Sophia Maria, Giraldo Emily Ann, Adelina Cretu, Stefania Sabrina Lazar, Diana Damian și Georgiana Rosca. Spectacolul va continua până la ora 22.00, cu un recital susținut de Denisa Lucan. Pe parcursul serii, toți copiii prezenți vor beneficia de face painting și baloane modelate gratuite.

Duminică, 30 iulie, de la ora 18.00, se va organiza o ceremonie de premiere pentru elevii din unitățile de învățământ din Năvodari care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele școlare la nivel județean. Apoi, vor urma reprezentații artistice ale formației X’s Dance Studio, trupei de teatru „Navod Art” de la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari și soliștii Ciortescu Adelina, Andreea Dobre, Pisteț Iulia, Ciornea Maria, Laurentiu Mocanu, Eugen de la Constanța, Stoian Ionut și Ionela Maricas. Evenimentul se va încheia la ora 22.00, iar copiii vor putea beneficia din nou de face painting și baloane modelate gratuite.

„Zilele Orașului Năvodari” au devenit o tradiție frumoasă pentru comunitate, reușind să aducă împreună locuitorii orașului pentru a celebra spiritul său unic și diversitatea de talente. Toți locuitorii și vizitatorii sunt invitați să participe cu drag la această sărbătoare specială, „Zilele Orașului Năvodari”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*