Jandarmii constănțeni continuă acțiunile de prevenire a răspândirii pandemiei de COVID-19

Jandarmii continuă acțiunile de prevenire a răspândirii pandemiei de COVID-19. FOTO GMJ Constanța

În contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Constanța continuă misiunile în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, care vizează informarea cetățenilor cu privire la prevederile legislative în vigoare precum și verificarea respectării măsurilor restrictive adoptate în contextual epidemiologic actual, pe raza municipiului Constanța.

Astfel, duminică 7 noiembrie, începând cu ora 15.30, jandarmii din cadrul GMJ Constanța vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Farul Constanța şi Universitatea Craiova, care se va disputa pe Stadionul Central al Complexului Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu.

Competiția sportivă se desfășoară fără spectatori având în vedere măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*