Zilele orașului Cernavodă încep de Sfânta Maria. Localnicii și turiștii au parte de o paradă cu torțe și concerte cu artiștii momentului

Zilele Orașului Cernavodă
Zilele Orașului Cernavodă

Orașul Cernavoda va îmbrăca haine de sărbătoare cu ocazia celei de-a XVI-a ediție a manifestărilor cultural-artistice „Zilele orașului Cernavoda”. Evenimentul, organizat de Primăria Cernavodă, începe pe 15 august și ține până pe 20 august.

Se anunță zile pline de evenimente, presărate cu spectacole de dans, expoziție de pictură, lansare de carte, spectacole de teatru, festivități de premiere, activități sportive, concerte de muzică populară, muzică folk, dar și concerte cu cei mai iubiți artiști ai momentului.

O activitate nouă și inedită anul acesta este reprezentată de parada cu torțe, ce va traversa centrul orașului și podul Sfânta Maria. Aproximativ o mie de lumini purtate de tinerii localnici și invitați ai orașului vor lumina feeric orașul în seara de sâmbată.

Pe scena special amenajată din fața Primăriei orașului Cernavodă vor urca artiști de muzică ușoară precum: Andra, Alina Eremia, Direcția 5, Akcent, Matteo, Elena Ionescu, Nick (N&D), Dj Jungle dar și interpreți consacrați de muzică populară: Petrică Mîțu Stoian și Maria Dragomiroiu. Toți acești artiști vor întreține atmosfera pe parcursul zilelor de sărbătoare.

Nu vor lipsi totodată standurile amplasate în zona centrală, standuri cu obiecte de artizanat, cu produse alimentare, nealimetare, dar și terase pentru alimentație publică. Evenimentul se va încheia duminică seara cu un minunat foc de artificii.

Afiș Zilele Orașului Cernavodă
Afiș Zilele Orașului Cernavodă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*