Zilele Aniversare 12 ani Doors Club Vița de Vie și Șuie Paparude

La 12 ani de Club Doors, două concerte aniversare

Pe 26 și 27 ianuarie, Doors Club te așteaptă la aniversarea celor 12 ani de evenimente și muzică bună. Vița de Vie și Șuie Paparude pregătesc constănțenilor două nopți de distracție și bună dispoziție – vineri, 26 ianuarie, concert Vița de Vie (open doors, ora 21:00); sâmbătă, 27 ianuarie, concert Șuie Paparude (open doors, ora 21:00).

Doors Club reprezintă de 12 ani centrul evenimentelor de bună calitate din Constanța. Vineri și sâmbătă vă așteptăm să cântați alături de noi „Pentru inimi”, „Moartea boxelor”, „Sunetul mai tare” melodii ce vor incendia atmosfera Zilelor Aniversare Doors Club Constanța. Be rock, be at Doors Club pe 26 si 27 ianuarie! Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*